Önskelista inför den stora dagen 🥳

Jag skulle kunna kopiera förra årets önskelista rakt av, kanske för att jag drömmer stort men också är konsekvent. Det jag gillar, gillar jag.. Men eftersom jag tycker om att skriva lister så kommer därför en ny variant.

Förra året stod en mountainbike överst på listan. Eftersom man bor som man bor så försöker man odla fram intressen och motionsvanor som passar in. Dock är jag feg av naturen att jag har svårt att se mig som en våghalsig cyklist i skogsterräng som susar fram bland stock och sten. Men ibland trillar jag dit på den idén.

Min stora dröm är nog trots allt ett vackert växthus. Vi har haft en tanke att ha ett tunnelväxthus och ett finväxthus för olika ändamål. Men man ska ha energi och den finns inte som det är idag. Tyvärr. Men ett växthus skulle räcka mer därtill.

Bildkälla: Skånska Byggvaror

Där skulle listan kunna vara slut, men visst är det roligt att drömma?! 🤗

Till växthuset behövs ju en del annat.. lite mindre ouppnåeligt vore träkorgar i pil och ytterligare trädgårdsredskap som kratta och räfsa i långt träskaft. Hos Wexthuset finns Kent & Stowe som är en klassiker inom trädgårdssammanhang.

Bildkälla: Wexthuset

Till området trädgård och växthus ingår ju den där skottkärran. En Ekeby 110 liter från Hörby Bruk kort och gott. I år firar de dessutom 100 år så de har släppt flera jubileumsfärger och där är nog gul eller daggkåpa favoriten. Dock säljs dessa färger endast med punkteringsfria däck och jag vill ha den vanliga med ”luftgummi”. Tillverkas ”såklart” i Sverige.. 🙏

Bildkälla: Bauhaus

Om man nu skulle ha ett litet växthus så måste man ju kunna sitta där och dricka kaffe/thé och bara känna in ”rummet”.. t.ex i en Oxford från Artwood som finns bland annat hos Confidentliving.

Bildkälla: Confidentliving

Inte för att den råder någon som helst brist på koppar i det här hushållet, men ändå.. visst vore dessa muggar Bubbles i sand från Mateus väldigt fina? 😍

Bildkälla: Åhléns

Det blev en lång önskelista.. ☁️☁️☁️

Kram S.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s