Den där hippan…

Jag hade min möhippa och likaså A sin svensexa sista helgen före bröllopet.. 


Tråkig som jag är, var jag redan uppe vid sex-tiden på morgonen och hade en lång lista som jag tänkte bocka av ifall jag ens skulle få någon hippa..för helt säker kunde man ju inte vara.. 😉

Någon gång efter sju ramlade de in och det blev gofrukost.. Alltså jag tror frukostar är bäst! Så himla gott! Därefter åkte vi till ”okänd destination”.. och det jag fick göra där var bland det roligast jag gjort, till och med roligare än hoppa bungy jump som man inte kan tro att jag gjort en gång i tiden. 😜​​


Jag fick dreja! Alltså det var så mycket roligare än man kan tänka sig..

​​

Vi var hos Helena på Keramiktorget och det kan jag varmt rekommendera. 😊 Sen att jag fick mycket beröm gjorde ju inte saken sämre. Äntligen lite nytta av musklerna i armarna..


Att spendera tid där var inte särskilt svårt och det var riktigt mysigt.. Man fick även välja ”en” sak att måla och jag valde så klart en spillkum. 


Ovan syns den fina skålen jag drejade, som jag längtar efter att få se glaserad & klar. Tjejerna gjorde så klart fina alster de med som de la ner mycket möda med.

Vi åt picknick-lunch och njöt.. och sen hoppar vi över lite detaljer.. 😅 

Senare på kvällen blev sällskapet mycket större och det blev sammanslagning mellan möhippa och svensexa hemma hos goda vänner. Vi körde mångkamp (alltid lika kul) och åt gott!


Vi sprang ner och badade ( Vättern har väl aldrig varit så varm?!), och lite senare dansade vi även på torget, och avslutade kvällen med ett ytterligare nattbad.. Vi hann en hel del!

Tack fina vänner! ❤️

Kram S.

2 reaktioner på ”Den där hippan…

    • Javisst är det kul med keramik och har man en kurs väntandes på en är hösten ett gyllene tillfälle att göra den på.. Letar efter själv efter lämplig kurs så blev minst sagt taggad! ☺️ Trevlig helg!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s