Tomtmöte gällande placering av huset

Idag hade vi ett tomtmöte på förmiddagen för att fastställa var huset exakt ska ligga. Det har blivit ett antal möten om man säger så och inför varje gång känner jag mig så förväntansfull, likaså efteråt. Vi fick ett väldigt positivt besked gällande husleveransen. Det kan fortfarande ske förändringar som påverkar datumet för leveransen så vi vågar inte riktigt hoppas att det ska stämma. Det kan bli cirka två månader tidigare och det vore ju underbart. Datumet får än så länge vara osagt eftersom det trots allt är bara preliminärt.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Vi fick även veta att det har skett förändringar i tillvalskostnaden så vi får möjlighet att få lite rabatt (en mini sådan dock) eller om vi nu ska passa på att utrusta huset med något mer. Det är ju alltid något! 🙂 Varken jag eller min sambo A tycker att vi har ”öst på” med tillval men ur kataloghus normer verkar det lite så. Hur som helst tror jag att vi kommer bli riktigt nöjda.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Får försöka behärska mig lite, det är nästan så att jag vill (där ljuger jag lite grann, vill såklart nu!) börja gräva på en gång och göra både grusgångar och planteringar men får fint vänta med det. Det blir så verkligt med en ritning att man vill mäta allt åt alla möjliga håll och vinklar.

Kram Sofia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s