Välkommen hit!

Jag har länge gått och funderat på att om jag inte borde börja skriva en blogg eller åtminstone samla mina bilder och även sådan bilder som inspirerar sådana som mig, dvs inredningsfreaks och fotogalna människor. Sagt och gjort, nu gör jag ett tappert försök genom ”Sofias Lantliv”. Här kommer det skrivas om allt mellan himmel och jord, eller ja, mest sådant som hör till ett liv på landet. För jag och min sambo A ska äntligen bygga hus på vad vi säger riktiga landet. Det är inte många saker som är större i livet än att bygga bo och det dessutom ett helt nytt hus. Där huset ska stå, står i dag mina farföräldrars hus och tomten har flera tillbyggnader så som hönshus, bodar med mera. Med andra ord vet vi med säkerhet att vi kommer att ha mycket att göra den närmsta framtiden.

Kram Sofia

IMG_1736

Ps. Här kan man se hönshuset med gård till, som är i stort behov av renovering. För mig är det ren idyll att ha närhet till både höns och kossor nära ens hem. Flugor har väl ingen dött av? 😉 Ds.

2 reaktioner på ”Välkommen hit!

  1. Vad roligt att du skaffat en blogg! Det ska bli så roligt att följa dig! Du har en jättefin sida och ett trevligt namn på bloggen också! Jag håller med, underbart att bo på landet bland kossor och hönor! 😄

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s